

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας ενός 7χρονου αγοριού, ότι το παρενόχλησε ένας 17χρονος στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μόλις ενημερώθηκε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, έδωσε εντολή να γίνει άμεσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση!
Η καταγγελία – σοκ
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή LiveNews, το 7χρονο αγόρι είπε στην μητέρα του ότι το παρενόχλησε ένας 14χρονος.
Σημειώνεται ότι και τα δύο παιδιά, φιλοξενούνται στο «Αγλαΐα Κυριακού» χωρίς να είναι άρρωστα αλλά με εισαγγελική εντολή, λόγω οικογενειακών προβλημάτων.
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αυτή τη στιγμή 37 παιδιά φιλοξενούνται εκεί, για τους ίδιους λόγους, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας!
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι μετά την αποκάλυψη του περιστατικού, εμφανίστηκε και ένα 13χρονο κορίτσι που υποστηρίζει ότι και εκείνο το παρενόχλησε ο 14χρονος με την απειλή μαχαιριού.
Στο προαύλιο η παρενόχληση
Σύμφωνα με το LiveNews, ο 14χρονος φέρεται να ακούμπησε σε διάφορα σημεία τον 7χρονο και το παιδάκι ένιωσε άσχημα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και να μιλήσει στην μητέρα του.
Η παρενόχληση σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έγινε στο προαύλιο του νοσοκομείου και όχι στις τουαλέτες που είχε αρχικά ακουστεί.
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.