

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος παρενέβη στην υπόθεση αθώωσης του 30χρονου από το δικαστήριο της Χαλκίδας ο οποίος είχε κατηγορηθεί για την κακοποίηση μιας γάτας σε ταβέρνα στην Αιδηψό.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο, ο νεαρός είχε δελεάσει ανυποψίαστη γάτα με ψάρι για να τον πλησιάσει και στην συνέχεια την κλότσησε πετώντας την στη θάλασσα.
Το περιστατικό είχε προκαλέσει την προσωπική αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, καθώς και την εισαγγελική παρέμβαση που οδήγησε σε δίωξη και δίκη του 30χρονου. Στη συνέχεια πριν από λίγες μέρες (19 Οκτωβρίου 2022) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Χαλκίδας αθωώθηκε ο δράστης. Κατόπιν αυτού, ο κ. Ντογιάκος ζήτησε την απόφαση του δικαστηρίου της Χαλκίδας προκειμένου να μελετήσει αν υπήρξε εσφαλμένη ερμηνεία του νόμου για την προστασία των ζώων.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.