

Παρέμβαση αναρχικής συλλογικότητας έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Kontra.
Την ώρα που βρισκόταν στον αέρα η εκπομπή “Κontra24” που παρουσιάζει η Αναστασία Γιάμαλη, η παρουσιάστρια τόνισε τα εξής: “Με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι έχει εισέλθει στον χώρο του Kontra μία συλλογικότητα, η οποία επιθυμεί να κάνει μία παρέμβαση για τις 50 ημέρες απεργίας πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη”.
Μετά από σχετική συνεννόηση, η ομάδα μπήκε στο στούντιο και μεταξύ άλλων τόνισε οn air τα εξής: “Η επ’ αόριστον κράτηση του απεργού πείνας πρέπει να τερματιστεί άμεσα. 52 ημέρες μετά την έναρξη της απεργίας πείνας, ο αναρχικός σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με κάθε είδους κατασταλτική μεθόδευση.
Η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη. Σύμφωνα με τη γιατρό που τον παρακολουθεί και έχοντας χάσει πάνω από το 21% του αρχικού σωματικού του βάρους, κινδυνεύει από σοβαρή μη αναστρέψιμη ανεπάρκεια ζωτικών οργάνων που μπορεί να οδηγήσει τον οργανισμό του σε πολυοργανική ανεπάρκεια, κατάσταση απειλητική για τη ζωή του”.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.