

Πραγματοποίησε σήμερα το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που αποφάσισε για τον Προϋπολογισμό και τις μειωμένες δαπάνες για την Παιδεία.
Παρά την αρχική αστυνομική απαγόρευση, μετά από διαπραγματεύσεις και αρκετή καθυστέρηση, επετράπη στο Δ.Σ. να πραγματοποιήσει την διαμαρτυρία.
Επίσης, εν όψει της ψήφισης του Νομοσχεδίου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, οργανώνει την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ημέρα πανελλαδικής δράσης για την Παιδεία.
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ θα προβεί σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στις 12.00 π.μ., ενώ παράλληλα καλεί τα ΔΣ των ΕΛΜΕ να προβούν σε αντίστοιχες παραστάσεις στις ΔΔΕ ή ΠΔΕ, και σε όποια άλλη δράση κρίνουν πρόσφορη, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
Σχετικά Νέα
Κνωσός: Απομακρύνθηκαν τα θραύσματα από την τοιχογραφία των Δελφινιών που κατέρρευσε
Το βράδυ της Παρασκευής ολοκλήρωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου τη συλλογή και απομάκρυνση των θραυσμάτων.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη ενέδρα στα Άνω Λιόσια – Το γάζωμα του θωρακισμένου οχήματος
Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα δολοφονίας του 42χρονου, μέλους της Greek Mafia, στα Άνω.
Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω του τελικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – ΟΦΗ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σήμερα Σάββατο, στην Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ).
«Ετεροχρονισμένο, εκπρόθεσμο, θεωρητικό»: Αντιδράσεις για το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη
Συνεχίζεται η συζήτηση και οι αντιδράσεις για το πόρισμα του Δημήτρη Καρώνη για το.