Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Διοργανώνουν κορωνο-πάρτι σε σπίτια μέσω Airbnb

Μυστικά πάρτι στήνονται για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε όλη την Ελλάδα, με τους επίδοξους παραβάτες της καραντίνας να σκαρφίζονται κάθε είδους μέθοδο για να παρακάμψουν το όριο των 9 ατόμων.

Οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης αποτελούν το όχημα για όσους θέλουν να παραβιάσουν την καραντίνα. «Υπάρχει σχετική κινητικότητα. Μαζεύονται παρέες στα σπίτια, προφανώς για να έχουν την άνεση να μην ενοχλούν γονείς. Είναι παρέες νεαρών κυρίως» δήλωσε στο MEGA o Λάμπρος Παλάντζας, ιδιοκτήτης ακινήτων προς μίσθωση AIRBNB

«Εμείς διαθέτουμε τα σπίτια μας όπως ορίζει ο νόμος. Απαγορεύονται τα πάρτι, δεν είμαστε εκεί ούτε μπορούμε να διαμένουμε με τον κάθε έναν και να κάνουμε αστυνόμευση. Αν τυχόν μας ενοχλήσουν, εννοείται ότι θα πάρουμε τηλέφωνο για να κάνουμε συστάσεις» συμπλήρωσε.Μεγάλη ζήτηση για DJ και Catering

Για να κάνουν το κομμάτι τους, οι νεαροί ψάχνουν να βρουν κάποιον DJ που να παίζει τη μουσική που θα τους φέρει στο κέφι.

Όσο για το φαγητό, αυτό γίνεται μέσω catering, με πολλές εταιρείες να είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν όσα γεύματα τους ζητηθούν αφού αυτό δε φαίνεται πουθενά.

Η αστυνομία πάντως για τους ατίθασους θα κάνει και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σαρωτικούς ελέγχους σε όλη την Ελλάδα, με τα μπλοκάκια να είναι έτοιμα και τα πρόστιμα ιδιαίτερα τσουχτερά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα