

Τις γυναίκες στοχοποίησε για ακόμα μια φορά από άμβωνος, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, Ο ο οποίος μίλησε με υποτιμητικά λόγια για τον τρόπο που ντύνονται οι ανήλικες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μάνα δεν έχουν;»
«Με πόνεσε η καρδιά μου, όταν ερχόμενος στον ναό, την περασμένη Κυριακή είδα κοριτσάκια 13 – 14 ετών μεθυσμένα, ημίγυμνα και ξυπόλυτα. Μάνα δεν έχουν; Όχι! Γιατί η σημερινή γυναίκα πολεμά τον Θεό στη μητρότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλος κατά την διάρκεια της σύντομη ομιλία του ανήμερα της γιορτής του.
Παράλληλα σχολίασε και το γεγονός ότι ήταν άδεια τα στασίδια στο Ναό του Αγίου Νικολάου από πιστούς, κυρίως νέους: «Δε βλέπω τα στασίδια αυτά να καλύπτονται από νεότερους. Αυτό δεν είναι δουλειά δική μου αλλά των Μανάδων».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.