

«Προεκλογικά, ο κ. Μητσοτάκης έταζε ανάπτυξη 4% και μείωση πρωτογενών πλεονασμάτων, που ήδη όμως είχε επιτύχει ο Αλέξης Τσίπρας» αναφέρει ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.
Όπως σημειώνει, «πάνω σε αυτό το σενάριο έστησε υποσχέσεις για φοροαπαλλαγές και συνέχιση εφαρμογής θετικών μέτρων, όπως η 13η σύνταξη.
Μετεκλογικά, αύξησε τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων από 2,5% σε 3,5% και μείωσε το στόχο της ανάπτυξης από 4% σε 3%. Μέσα σε λίγες βδομάδες αποδείχθηκε ότι το βασικό μακροοικονομικό σενάριο του κ. Μητσοτάκη ήταν ένα τεράστιο ψέμα.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον. Ο προϋπολογισμός του 2020 θα υποθέτει ανάπτυξη 4%;» διερωτάται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.