Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη σήμερα βαριά πολιτική ήττα. Η επιλογή της ωμής βίας γύρισε μπούμερανγκ στη Ν.Δ.

«H Ν.Δ. είναι πολιτικά απομονωμένη, καθώς οι προοδευτικές δυνάμεις έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένες να την αφήσουν να βάλει τις θεμελιώδεις λειτουργίες της Δημοκρατίας μας σε δοκιμασία».

Τα όσα έγιναν σήμερα με εντολή της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις μνήμης για το Πολυτεχνείο αποτελούν «ωμή παραδοχή της ίδιας ότι έχει εξαντληθεί η δυνατότητά της να χρησιμοποιεί την πειθώ και πως τα μόνα που της έχουν απομείνει είναι η ωμή βία και ο καταναγκασμός. Είναι προφανές ότι επέλεξε, για λόγους καθαρά πολιτικούς και επικοινωνιακούς, να παίξει στο γήπεδο της ακραίας πόλωσης και της καταστολής απέναντι σε εκδηλώσεις μνήμης σαφώς οριοθετημένες», τόνισε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ENA Channel Καβάλας. Συμπληρώνοντας, ότι αυτή η επιλογή «γύρισε πολιτικά μπούμερανγκ στην κυβέρνηση. Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη σήμερα μία τεράστια πολιτική ήττα».

Σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, «η Ν.Δ. είναι πολιτικά απομονωμένη, καθώς οι προοδευτικές δυνάμεις έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένες να την αφήσουν να βάλει τις θεμελιώδεις λειτουργίες της Δημοκρατίας μας σε δοκιμασία».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα