Παππάς: Η ΝΔ προσπαθεί να κρύψει το πρόγραμμά της

«Το κρυφό πρόγραμμα της ΝΔ για το Ασφαλιστικό αφορά μία μπίζνα 3 δισ. ευρώ» αναφέρει ο Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα Αθηνών σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».

«Στην αρχή ήταν η 7ήμερη εργασία και η κατάργηση του 8ώρου. Τώρα αποκαλύφθηκε πως η ΝΔ έχει στο κρυφό πρόγραμμά της και την επικουρική ασφάλιση, η οποία για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ είναι δικαίωμα. Ωστόσο για τη ΝΔ είναι ιδιωτική μπίζνα 3 δισ. ευρώ», επισημαίνει ο Ν. Παππάς.

Ο κ. Παππάς λέει ακόμα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ότι ο λαός δεν θα δώσει τα κλειδιά της χώρας στα πολιτικά τζάκια που τον κατέστρεψαν και δεν έχουν πει μισή συγγνώμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να συνεργάζεται, το απέδειξε και στην προηγούμενη τετραετία και θα το αποδείξει ξανά αν χρειαστεί, σημειώνοντας ότι «κανένα θέμα επαναληπτικών εκλογών λόγω μη αυτοδυναμίας δεν υπάρχει», καθώς όπως είπε η κυρία Γεννηματά έχει δηλώσει πρόθυμη να στηρίζει τον κ. Μητσοτάκη σε περίπτωση που η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα αλλά όχι αυτοδύναμη. «Αυτό που έχουμε, δηλαδή, από τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας τζούφιος εκβιασμός στους πολίτες αν δεν είναι απλά άγχος για κάτι που βλέπει να έρχεται και θέλει να προλάβει».

Σχετικά Νέα