Παππάς: Από τη μία δίκαιη ανάπτυξη και από την άλλη το νέο μνημόνιο Μητσοτάκη

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ1, καλούμενος να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, ανέφερε πως «δεν είναι εποχές για ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής. Δεν πιστεύω ότι ανάλογα τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις θα κρίνει κάποιος και την πολιτική του τοποθέτηση. Μπορεί κάποιοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες να πιστεύουν πως θα έχουν κάποιο πολιτικό εκτόπισμα δια της επιρροής στους οργανωμένους οπαδούς αλλά αυτό δεν ισχύει».

Συνεχίζοντας, είπε ότι «μετά την έξοδο από τα μνημόνια αποκρυσταλλώνονται δύο διαφορετικές στρατηγικές για το τι θα κάνει η χώρα μας στην πορεία προς το μέλλον. Ο ελληνικός λαός ή έχει βγάλει συμπεράσματα από τη μεγάλη κρίση ή θα επανέλθει σε πολιτικές που μας κατέστρεψαν. Είναι ξεκάθαρο ότι από τη μία έχουμε τη στρατηγική της δίκαιης ανάπτυξης, που εμείς υπηρετούμε και από την άλλη την πολιτική ενός νέου μνημονίου, του κ. Μητσοτάκη, που θέλει να ξηλώσει ότι εμείς πετύχαμε».

Έκανε λόγο για «συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα και κυρίως το συγκρότημα του κ. Μαρινάκη που έχει βάλει στόχο την πτώση της κυβέρνησης, την οποία έχει αποκαλέσει χούντα. Έχει σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία και όπως μάθαμε τη χρηματοδοτεί» σχολίασε.

Απαντώντας για το προεκλογικό κλίμα και τις δημοσκοπήσεις, σημείωσε ότι «τα κυβερνητικά κόμματα συνήθως υφίστανται φθορά, αλλά στην περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν ισχύει, καθώς παρατηρούνται σημάδια συσπείρωσης. Σημάδια που καταγράφουν και οι δημοσκοπήσεις που συνεχώς υποτιμούν τη δυναμική που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία».

Σχετικά Νέα