

«Θα ήταν αδιανόητο μια χώρα, η οποία κληρονόμησε τέτοια προβλήματα από τη βαθιά ύφεση, να πάει σε ένα καθεστώς πλήρους απελευθέρωσης των πλειστηριασμών και άρσης προστασίας της α’ κατοικίας», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επικαλούμενος το Δίκτυο Καταπολέμησης της Φτώχειας, κατά το οποίο «το 40% του πληθυσμού δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις δαπάνες στέγης».
Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, σε συνέντευξή του στο Open TV, ότι «στην Ελλάδα δεν έχουμε πρόβλημα στρατηγικών κακοπληρωτών, όπως υπάρχει σε οικονομίες οι οποίες δεν βίωσαν την κρίση στο βαθμό που τη βιώσαμε εμείς».
Ο κ. Παππάς πρόσθεσε ότι «τα αρνητικά συμπτώματα που παρουσιάζει η οικονομία από την πολιτική της ΝΔ, όπως η πτώση της βιομηχανικής παραγωγής και των εξαγωγών, αλλά και η αύξηση των ανέργων σε πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα, συμπιέζει περαιτέρω τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.