

Η Παπουτσάνης ενισχύει το επενδυτικό της πρόγραμμα με χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η εισηγμένη σχεδιάζει να επενδύσει σε περαιτέρω επέκταση και βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της, καθώς και σε αναβάθμιση των διαδικασιών παραγωγής και του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης.
Παράλληλα, η χρηματοδότηση της EBRD θα επιτρέψει στην εταιρεία να βελτιώσει περαιτέρω την παραγωγή στη μονάδα της Ριτσώνας.
Η συμφωνία υπεγράφη από τον αντιπρόεδρο της EBRD Alain Pilloux και τον CEO της Παπουτσάνης Μενέλαο Τασσόπουλο.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που στηρίζουμε την Παπουτσάνης, μια από τις πλέον καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις. Ο κλάδος στην Ελλάδα έχει ισχυρές προοπτικές», τόνισε ο κ. Alain Pilloux.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Blue Ribbon της EBRD καθώς αναγνωρίζει το θετικό ιστορικό ανάπτυξης της εταιρίας. Την ίδια στιγμή, μας επιτρέπει να συνδεθούμε με την τεχνογνωσία ενός οργανισμού όπως η EBRD, ώστε να στηριχθεί η ανάπτυξη και η υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων τα επόμενα χρόνια», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Τασσόπουλος.
Σχετικά Νέα
Στο «κόκκινο» η Wall Street: Σημαντικές απώλειες με φόντο την επίθεση Τραμπ στον Πάουελ
Υποχωρούν εκ νέου τη Δευτέρα όλοι οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, καθώς οι.
Απώλειες άνω του 2% για το πετρέλαιο, εν μέσω μηνυμάτων για πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
“Βουτιά” άνω του 2% γνώρισε το πετρέλαιο, εν μέσω ενδείξεων προόδου στις συνομιλίες μεταξύ.
Σε νέα ιστορικά υψηλά “εκτοξεύθηκε” ο χρυσός, πάνω από τα 3.400 δολάρια
Πάνω από τα 3.400 δολάρια “σκαρφάλωσε” ο χρυσός, φθάνοντας σε νέα ιστορικά υψηλά, καθώς.
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.