

Μήνυμα στους καθολικούς πιστούς αλλά και σε όλους τους ανεξαιρέτως τους πολίτες θέλησε να στείλει ο πάπας Φραγκίσκος μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ιταλικού δημόσιου τηλεοπτικού καναλιού Rai Uno.
Ο πάπας Φραγκίσκος υπογράμμισε ότι βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών που τις ημέρες αυτές πενθούν, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται μόνοι, με ιδιαίτερη αναφορά στους ηλικιωμένους. Ο Φραγκίσκος αναφέρθηκε «στους τόσους ήρωες, όλων των ημερών και ωρών», αλλά και στους φυλακισμένους, στις οικογένειες που δεν έχουν χρήματα και στους άστεγους.
«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους, για πολλούς πάρα πολύ δύσκολη. Ο πάπας το ξέρει και θέλει να δείξει σε όλους την εγγύτητα και την στοργή του. Ας φανούμε γενναιόδωροι, ας βοηθήσουμε όσους είναι μόνοι, μέσω του διαδικτύου ή από το τηλέφωνο. Ας προσευχηθούμε στον Κύριο για όσους υποφέρουν στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο. Κάντε μια πράξη τρυφερότητας προς όποιον υποφέρει, προς τους ηλικιωμένους, τα παιδιά. Πείτε τους ότι ο πάπας είναι κοντά τους και προσεύχεται στον Κύριο να μας ελευθερώσει σύντομα από το κακό. Και εσείς προσευχηθείτε για εμένα», τόνισε ο Φραγκίσκος.
Σχετικά Νέα
Ινδία: Tουλάχιστον 26 νεκροί σε ένοπλη επίθεση κατά τουριστών στο Κασμίρ
Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Τρίτη στο ινδικό Κασμίρ όταν ένοπλοι.
Κυνήγι παράτυπων μεταναστριών στα μαιευτήρια στη Δομινικανή Δημοκρατία
Σχεδόν 90 γυναίκες και 48 νεογέννητα ή μικρά παιδιά, παράτυποι μετανάστες, συνελήφθησαν από τη.
Axios: Οι ΗΠΑ προτείνουν ανεπίσημη αναγνώριση των ρωσικά κατεχόμενων εδαφών στην Ουκρανία
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταθέσει ένα πλαίσιο ειρηνευτικής πρότασης που περιλαμβάνει την ανεπίσημη αναγνώριση.
Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ανέβαλε το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο – Νέο ραντεβού τους επόμενους μήνες
Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάρκο Ρούμπιο, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα επισκεφθεί.