

Ένας πόλεμος στην Ουκρανία θα ήταν «τρέλα», δήλωσε σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι εντάσεις μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας θα μπορέσουν να ξεπεραστούν μέσω του πολυμερούς διαλόγου.
Ο ποντίφικας ευχαρίστησε όσους μετείχαν στη διεθνή ημέρα προσευχής για ειρήνη στην Ουκρανία που είχε κηρύξει στις 26 Ιανουαρίου.
«Ας συνεχίσουμε να παρακαλούμε τον Θεό για ειρήνη ώστε οι εντάσεις και οι απειλές πολέμου να μπορέσουν να ξεπεραστούν μέσω ενός σοβαρού διαλόγου και οι συνομιλίες του σχήματος της Νορμανδίας να μπορέσουν να συμβάλουν σε αυτόν τον σκοπό», υπογράμμισε, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας, τις οποίες διευκολύνουν η Γερμανία και η Γαλλία.
«Και ας μην ξεχνάμε. Ο πόλεμος είναι τρέλα», σημείωσε ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Χούθι: Ισραηλινή επίθεση στο λιμάνι Χοντάιντα της Υεμένης
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ επιτέθηκαν στο λιμάνι Χοντάιντα της Υεμένης, αφού αραβόφωνος εκπρόσωπος.
Νέα σφαγή στη Νιγηρία: Ένοπλοι σκότωσαν 23 άτομα στην πολιτεία Μπένου
Τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ένοπλους σε τέσσερις διακριτές επιθέσεις στην.
Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν το σκάκι στο Αφγανιστάν – Θα θεωρείται πλέον τυχερό παιχνίδι
Η κυβέρνηση των Ταλιμπάν πρόσθεσε στη λίστα των απαγορευμένων δραστηριοτήτων και το σκάκι, το.
Ο Τραμπ θα υπογράψει διάταγμα για τη μείωση των τιμών των φαρμάκων έως και 80%
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Κυριακή ότι θα υπογράψει διάταγμα που.