

Αιχμές κατά Ελένης Ράικου αφήνει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με δήλωσή του στην εφημερίδα “Τα Νέα”.
Αναφερόμενος στην πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτική και την τέως εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, τονίζει:
“Η ΝΔ στήριξε τη νομικά σαθρή πρότασή της στις καταθέσεις των γνωστών για την “αξιοπιστία” τους και την εν γένει συμπεριφορά τους στον χώρο της Δικαιοσύνης και όχι μόνο κύριο Αγγελή και κυρία Ράικου. Όμως και οι δυο τους, όπως και κάθε άλλος ψευδομάρτυρας στην υπόθεση αυτή, θα πρέπει να απαντήσουν σε αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τις ίδιες τις καταθέσεις τους.
Ειδικά η κυρία Ράικου ίσως χρειαστεί περισσότερο από 2,5 χρόνια, που χρειάστηκε για να τολμήσει να αναφέρει ευθέως το όνομά μου, για να διευκρινίσει τους ψευδείς και κατάπτυστους ισχυρισμούς της για τις δήθεν τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαμε για τη Novartis. Επίσης, θα πρέπει να εξηγήσει για ποιον λόγο επανήλθε να καταθέσει, ενώ είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της.
Μήπως ενημέρωσε κάποιον τι είχε καταθέσει; Μήπως αυτός δεν έμεινε ικανοποιημένος και την καθοδήγησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να συμπληρώσει τα ψέματά της; Πού πήγε στο ενδιάμεσο των καταθέσεων της και με ποιον συνεννοήθηκε;
Μήπως η Novartis πλέον δεν τους αρκεί γιατί είναι ολοφάνερο ότι οι καταγγελίες σε βάρος μου εξελίσσονται σε μεγάλο φιάσκο και προετοιμάζονται για νέα σκευωρία εναντίον μου, χρησιμοποιώντας παρακρατικούς μηχανισμούς, πράκτορες, μυστικές υπηρεσίες και κάθε πρόθυμο ψευδομάρτυρα ή παρανοϊκό μυθομανή;
Μήπως η κυρία Ράικου με τη συμπληρωματική της κατάθεση προετοιμάζει το έδαφος; Είναι μεγάλη ντροπή και απόλυτη κατάντια εισαγγελείς και δημοσιογράφοι να συμμετέχουν σε τέτοια βρωμερά παιχνίδια. Εμένα στοχεύουν, αλλά τελικά πλήττουν τη δικαιοσύνη και το πολιτικό μας σύστημα”.
Σχετικά Νέα
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.