Παπαγεωργίου: Υπάρχουν μέτρα που εξαγγέλλονται αλλά δεν δίνουν λύσεις (Βίντεο)

Στις κινητοποίησες των αγροτών, αλλά και το επικείμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια και τις αντιδράσεις που προκαλούνται στον φοιτητικό κόσμο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Παπαγεωργίου επισήμανε πως τα προβλήματα στον αγροτικό κόσμο υπήρχαν ήδη από το 2021, αλλά η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για να τα αντιμετωπίσει, τονίζοντας πως είναι απαραίτητη μια εθνική στρατηγική για την αγροτική παραγωγή.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο επικείμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ο κ. Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε πως επι της αρχής ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να το στηρίξει, ενώ  συμπλήρωσε πως βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι η στήριξη της δημόσιας παιδείας και όχι η μετακύλιση ευθυνών στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε το Βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα