

Στόχος αποδοκιμασιών έγιναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης Μουζάλας και Στέργιος Καλπάκης.
Οι τρεις υποψήφιοι μετέβησαν στη Δράμα στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου.
Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε στην περιοχή για να εκφράσει την αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ η διαμαρτυρία έγινε από απόσταση, λόγω των ισχυρών μέτρων ασφαλείας που είχαν λάβει οι Αρχές.
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισαν ως κρίσιμες τις επικείμενες ευρωεκλογές, καθώς, όπως τόνισαν, θα κρίνουν το μέλλον και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.