Παπαχριστόπουλος: Κατάπτυστη η κατάργηση παροχής ΑΜΚΑ σε μετανάστες

Μέσα σε μόλις μερικές ημέρες είδαμε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να υλοποιούνται «πράγματα που κάποια τρομάζουν» π.χ. κατάργηση του ΣΕΠΕ, του ΣΔΟΕ, η κατάργηση παροχής ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς αν και «δεν ξέρουν ότι το 80% των ατόμων που πηγαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία με τον ΑΜΚΑ είναι παιδιά, είναι παιδάκια ενός, δύο, τριών, τεσσάρων χρόνων. Τώρα να ανακληθεί! Είναι κατάντια και ντροπή αυτό που κάνει ο κ. Βρούτσης και μάλιστα θριαμβολογούσε», «κανέναν οικονομικό μετανάστη δεν πρέπει να τιμωρεί» σημείωσε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

 

Ο κ. Παπαχριστόπουλος στον Νίκο Σβέρκο τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει μια περίοδο χάριτος περίπου δύο μηνών «για να δούμε τι ακριβώς θέλει να κάνει» αν και είναι φανερή η φιλοσοφία της «νόμος και τάξη» που μπαίνει με τη μία σε λειτουργία.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στην ταχύτητα με την οποία λειτούργησε η Νέα Δημοκρατία και έτσι αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος της Energa, μπήκε στο αρχείο η υπόθεση του Μάριου Σαλμά κ.ά.

Σχετικά Νέα