

Η πρωτιά της ΝΔ αποτελεί πλέον παρελθόν, ενώ παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών και διευρύνει την επιρροή του», αναφέρει στην συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος Βορείου Τομέα Αθήνας, Πάνος Σκουρλέτης.
«Με την τραγωδία των Τεμπών ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας συνειδητοποίησε πως για την ακραία νεοφιλελεύθερη στρατηγική της ΝΔ προτεραιότητα έχει η συρρίκνωση του Δημοσίου και η παράδοση των στρατηγικών υποδομών, των δημόσιων-κοινών αγαθών στους ιδιώτες, άμεσα ή έμμεσα», αναφέρει ακόμη ο κ. Σκουρλέτης.
Εκτιμά ακόμη ότι οι εκλογές θα κριθούν σε σχέση με το ποια πολιτική δύναμη θα μπορέσει να διατυπώσει ένα συνεκτικό πρόγραμμα αλλαγών, που θα απαντά στα προβλήματα και θα ανοίγει μια νέα προοπτική για την κοινωνία και ιδιαίτερα για τους νέους και τις νέες.
Επιμένει ότι αντικειμενικά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αν και όπως λέει θα πρέπει να ξεπεράσει τις αντιφάσεις του. Όσο για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, ξεκαθαρίζει ότι με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ πρωθυπουργός θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Σχετικά Νέα
Α. Χαρίτσης: Να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων της προοδευτικής και δημοκρατικής αντιπολίτευσης
«Επιμένω στην ανάγκη συνεννόησης μεταξύ των κομμάτων της προοδευτικής και δημοκρατικής αντιπολίτευσης», υπογράμμισε ο.
Live από τη Ρώμη οι δηλώσεις των πρωθυπουργών Ελλάδας και Ιταλίας
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με τη Ρώμη οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και.
Live: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη – Μελόνι μετά την συνάντησή τους στη Ρώμη
Δηλώσεις κάνουν αυτή την ώρα σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Α.Τζιτζικώστας: Κοινό μας όραμα η Κ. Μακεδονία του 2030 – Στοίχημα το να αξιοποιήσουμε όλους τους πόρους
Το στοίχημα για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας περιέγραψε ο Eυρωπαίος Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών.