

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν πυρκαγιά ξέσπασε μέσα στο ανθρακωρυχείο Σαντζιαοσού στην πόλη Παντζού της Γκουιτζού, στη νοτιοδυτική Κίνα, όπως έκαναν γνωστό οι τοπικές αρχές.
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε αλλά “έπειτα από έναν προκαταρκτικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι 16 άνθρωποι δεν έχουν τις αισθήσεις τους”, δήλωσαν οι αρχές της πόλης Παντσού, σύμφωνα με το AFP.
Οι αρχικές διαπιστώσεις επέτρεψαν να διαπιστωθεί ότι “ο ιμάντας μεταφοράς πήρε φωτιά”, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Παρότι η ασφάλεια στον μεταλλευτικό τομέα έχει βελτιωθεί στην Κίνα τις τελευταίες δεκαετίες, τα ατυχήματα είναι συχνά, συνήθως λόγω της αμέλειας στην εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας, κυρίως στις πιο υποτυπώδεις εγκαταστάσεις.
Σχετικά Νέα
Η Ισημερινή Γουινέα συζητά με τις ΗΠΑ την υποδοχή μεταναστών υπό απέλαση
Ο αντιπρόεδρος της Ισημερινής Γουινέας, ο Τεοντόρο Νγκέμα Ομπιάνγκ, επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι.
Ουκρανία: «Φάρσα» η κατάπαυση του πυρός 72 ωρών που ζήτησε ο Πούτιν – Πάνω από 700 ρωσικές επιθέσεις
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις παραβίασαν την τριήμερη κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Ινδικός στρατός: Πακιστανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν τη νύχτα μαζικές επιθέσεις με drones και πυρομαχικά
Ο Ινδικός Στρατός ανακοίνωσε ότι τη νύχτα μεταξύ 8 και 9 Μαΐου 2025, οι.
Η Κίνα ζητά από τους υπηκόους της να εγκαταλείψουν αμέσως το εμπόλεμο Σουδάν
Η πρεσβεία της Κίνας στο Σουδάν κάλεσε χθες Πέμπτη τους Κινέζους υπηκόους να εγκαταλείψουν.