

Το ινδικό ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ότι το προηγούμενο εικοσιτετράωρο επιβεβαιώθηκαν 11.666 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό στη χώρα να φθάνει τους 10.701.193.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, άλλοι 123 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φθάνει ως εδώ τους 153.847 νεκρούς.
Τα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν σε 173.740, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, ενώ 10.373.606 άνθρωποι έχει κριθεί πως αποθεραπεύτηκαν.
Η εκστρατεία ανοσοποίησης του πληθυσμού άρχισε στην Ινδία τη 16η Ιανουαρίου. Έχουν εμβολιαστεί πάνω από 2,3 εκατ. άνθρωποι ως αυτό το στάδιο, στην πλειονότητά τους μέλη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μειώθηκε κατά 31% η δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο αφότου ανέλαβε ο Τραμπ
Η χρηματοδότηση του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους που αφιερώνεται στην έρευνα κατά του καρκίνου μειώθηκε.
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.