

Με μαθήματα προσανατολισμού και ειδικότητας θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, αντίστοιχα.
Πρόγραμμα Πανελληνίων Εξετάσεων για ΓΕΛ
Συγκεκριμένα, όσον αφορά στους υποψηφίους των ΓΕΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει δύο ημέρες εξετάσεων:
Την Τρίτη 6 Ιουνίου, που οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας).
Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, που οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Πρόγραμμα Πανελληνίων Εξετάσεων για ΕΠΑΛ
Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας. Ειδικότερα,
Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, που οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, που θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.
Το Σάββατο 10 Ιουνίου, που οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.
Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένονται για τις φετινές Πανελλήνιες, πέραν της αλλαγής του τρόπου βαθμολόγησης των μαθημάτων της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Αρχαίων, αλλά και της υποβολής μηχανογραφικού σε μία φάση.
Τα αποτελέσματα (βάσεις) αναμένεται να ανακοινωθούν και φέτος νωρίς, προς τα τέλη Ιουλίου, όπως έγινε και πέρυσι.
Σχετικά Νέα
Ν. Τζανάκης: «Χειμώνας με τριπλή επίθεση γρίπης, κορωνοϊού και RSV»
«Τον χειμώνα θα περάσουμε πολύ δύσκολα με τον συνδυασμό συγκυτιακού ιού (RSV), γρίπης και.
Ηράκλειο Κρήτης: Βίντεο-Ντοκουμέντο με την 14χρονη που χτυπά και βασανίζει 13χρονο σε σχολικό συγκρότημα
Συγκλονιστικό είναι το βίντεο – ντοκουμέντο από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου 15χρονη χτυπά.
Τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου πριν τα διόδια του Ισθμού
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22.09.2023) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, πριν από τα.
Θεσσαλία: Οι πληγέντες της κακοκαιρίας απαλλάσσονται από τη συμμετοχή σε φάρμακα και εξετάσεις
«Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία», έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook ο υπουργός.