

Για τη χρήση της μάσκας στην εκπαίδευση συζήτησε η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, στη συνεδρίαση της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αίρεται από την 1η Ιουνίου, η υποχρεωτικότητα της μάσκας για μαθητές και φοιτητές, όπως και για τους διδάσκοντες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Παραμένει υποχρεωτική, όμως, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Επομένως, και οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις με μάσκα.
Παραμένει, επίσης, ο υποχρεωτικός έλεγχος με ένα τεστ την εβδομάδα για τους εκπαιδευτικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί έναντι του κορονοϊού.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.