

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (06/06/25, 21:00) Τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Basket League και η ΚΕΔ της ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης.
Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν λοιπόν, οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης, Θεονάς, με τους τρεις διαιτητές να μην έχουν διευθύνει κανένα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια των τελικών της Basket League.
Στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ είχαν οριστεί από την ΚΕΔ της ΕΟΚ οι Τσαρούχα, Τηγάνης, Κατραχούρας και στο ΣΕΦ ήταν οι Τσιμπούρης, Μαγκλογιάννης και Χριστινάκης.
Σχετικά Νέα
Χίος: Αυτές είναι οι εκτάσεις που κάηκαν στο νησί – Τρομάζει το μέγεθος της καταστροφής
Για τρίτο 24ωρο η Χίος βιώνει τον πύρινο εφιάλτη με τις ηρωικές προσπάθειες των.
Μωβ μέδουσες: «Καμπανάκι» για έξαρση σε θάλασσες στην Ελλάδα – Οι περιοχές που είναι στο «κόκκινο»
Μεγάλη έξαρση παρουσιάζουν φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά νερά οι μωβ μέδουσες. Το φαινόμενο.
-
Θεσσαλονίκη: Ισόβια σε 3 άτομα για χασισοφυτεία με πάνω από 1.000 δενδρύλλια σε ορεινή δασική έκταση
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε δικαστήριο σε τρεις Αλβανούς για τη χασισοφυτεία, με.
Σε έξαρση οι μωβ μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες
Oι μωβ μέδουσες ήδη έκαναν επισκέψεις στις θάλασσες της επικράτειας γεγονός που προμηνύει ένα ακόμα καλοκαίρι.