

Οι παναμέζικες αρχές ερευνούν το φόνο επτά νέων ανθρώπων που συνέβη σε μια λίμνη περίπου 80 χλμ βόρεια της πρωτεύουσας.
Τα πτώματα των θυμάτων, τεσσάρων γυναικών και τριών ανδρών, ηλικιών από 17 έως 22 ετών, εντοπίστηκαν χθες Σάββατο, δήλωσε ο εισαγγελέας ανθρωποκτονιών Αδόλφο Πινέντα σε δημοσιογράφους. Μερικά άτομα στην παρέα των νεαρών κατάφεραν να διαφύγουν από την επίθεση και βοηθούν τις αρχές στις έρευνες, πρόσθεσε Πινέντα.
Κάποιοι από τους νεκρούς φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς, αλλά η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη καθοριστεί, τόνισε ο εισαγγελέας. Το κίνητρο της επίθεσης βρίσκεται επίσης υπό διερεύνηση.
«Είναι πραγματικά ένα σοκαριστικό συμβάν από όλες τις απόψεις», είπε.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ορισμένα μέλη των οικογενειών των θυμάτων είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους την Παρασκευή. Η παρέα των νεαρών πήγαινε στην λίμνη για κολύμπι, σύμφωνα με τοπικά μμε.
Η επίθεση έγινε κοντά στη λίμνη Γκατούν, μια γραφική τεχνητή λίμνη που αποτελεί τμήμα από το Κανάλι του Παναμά.
Σχετικά Νέα
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.