

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που ενεδεχομένωνς παρπέμπει περισσότερο σε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και όχι σε υπουργό Εθνικής Άμυνας, επέλεξε να απονείμει τα εύσημα στο Πολεμικό Ναυτικό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση τροπολογίας στη Βουλή για τα υποβρύχια ο υπουργός αναφέρθηκε στην πρόσφατη ένταση με τους γείτονες ισχυριζόμενος ότι οι Τούρκοι ουδέποτε μπόρεσαν να αντιληφθούν τη θέση των ελληνικών υποβρυχίων.
«Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα υποβρύχιά μας οι Τούρκοι» είπε με δηκτικό ύφος ο Ν. Παναγιωτόπουλος εξυμνώντας τις ικανότητες τόσο των ανδρών και των γυναικών του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και το υπερσύγχρονο σύστημα πρόωσης των υποβρυχίων το οποίο έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ίδιο, να μη γίνεται αντιληπτό από ραντάρ και ελικόπτερα του εχθρού.
Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου για το έαν τελικά τα υποβρύχια γέρνουν και το πώς γίνεται να είναι εκείνα που τώρα δίνουν πλεονέκτημα στη χώρα, ο υπουργός χαρακτήρισε ανοησία τη συζήτηση.
Πρόσθεσε πως όποιο ελάττωμα υπήρξε διορθώθηκε ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση για το κόστος και τη διαδικασία αγοράς.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.