Παναγιωτακόπουλος: Τα 667 κρούσματα είναι καμπάνα της notre dame

Για το αρνητικό ρεκόρ που κατεγράφη σήμερα στην Ελλάδα με τα 667 κρούσματα, μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Είναι ένα αρνητικό ρεκόρ και δεν είναι καμπανάκι, αλλά ηχηρή καμπάνα, καμπάνα της Νοτρ Νταμ την εποχή που ήταν στα καλά της, και πρέπει όλοι να το ακούσουμε και να το ακολουθήσουμε. Τα τοπικά lockdown ή τα τοπικά περιοριστικά μέτρα λίγο πολύ έχουν μπει στη ζωή μας και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά… Θέλει μετά λόγου γνώσεως, με περίσκεψη απ’ όλες τις πλευρές αλλά πρέπει να ζούμε με τα περιοριστικά μέτρα που θα είναι δίκην ελατηρίου ή δίκην ακορντεόν, που είναι πιο συμπαθές λόγω μουσικής, όταν επιδεινώνεται η κατάσταση θα λαμβάνονται αυστηρότερα μέτρα ή όταν η κατάσταση βελτιώνεται τα μέτρα θα χαλαρώνουν κι έτσι θα πορευτούμε το επόμενο διάστημα συνολικά” υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

Ακολούθως, ερωτώμενος γιατί δεν επιβάλλεται υποχρεωτική χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ επεσήμανε ότι: “Είναι στο τραπέζι αυτό και θα αξιολογηθεί με βάση την εικόνα και κατά τόπους και τη συνολική της χώρας”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα