

Ομάδες έρευνας εντόπισαν σήμερα Πέμπτη τον καταγραφέα φωνής του πιλοτηρίου από τα συντρίμμια του πακιστανικού αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε την περασμένη εβδομάδα στο Καράτσι, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.
Το αεροσκάφος τύπου Airbus A320 των Διεθνών Πακιστανικών Αερογραμμών, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, συνετρίβη την περασμένη Παρασκευή σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή του Καράτσι, στο Πακιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 97 από τους επιβαίνοντες. Δύο άνθρωποι επέζησαν του δυστυχήματος.
«Η έρευνα ξεκίνησε και πάλι σήμερα το πρωί και ο καταγραφέας φωνής του πιλοτηρίου βρέθηκε θαμμένος μέσα στα συντρίμμια», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Αμπντουλάχ Χ.Καν και πρόσθεσε ότι «ο εντοπισμός του θα βοηθήσει πολύ τις έρευνες (για τα αίτια του δυστυχήματος)».
Ο καταγραφέας δεδομένων πτήσης έχει ήδη βρεθεί.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τέξας – Η 13η από την αρχή του έτους
Άνδρας 41 ετών εκτελέστηκε χθες Τετάρτη στο Τέξας, στις νότιες ΗΠΑ, μετά την καταδίκη.
ΗΠΑ: Σε κάθειρξη επτά ετών καταδικάστηκε υπαξιωματικός για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
Αμερικανός που εργαζόταν στην υπηρεσία πληροφοριών του στρατού καταδικάστηκε χθες Τετάρτη να εκτίσει επτά.
Νότια Κορέα: Για δωροδοκία διώκεται ο πρώην πρόεδρος Μουν Τζε-ιν
Οι εισαγγελικές αρχές της Νότιας Κορέας άσκησαν δίωξη σε βάρος του πρώην προέδρου Μουν.
Βολιβία: Στους δρόμους χιλιάδες μεταλλωρύχοι διαδηλώνοντας για την έλλειψη καυσίμων
Χιλιάδες μεταλλωρύχοι απέκλεισαν χθες Τετάρτη δρόμους στη Λα Πας, έδρα της κυβέρνησης στη Βολιβία,.