

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 14 τραυματίστηκαν στο δυτικό Πακιστάν την Κυριακή όταν το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε φαράγγι, έγινε γνωστό από επίσημη πηγή.
Το λεωφορείο ανατράπηκε σε έναν ολισθηρό δρόμο κοντά στη Ντανισάρ στην επαρχία Χάιμπερ Πακτούνκβα την ώρα που κατευθυνόταν προς την Κουέτα από το Ραουαλπίντι, δήλωσε ο τοπικός αξιωματούχος Εζάζ Τζάφερ.
Τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στο Πακιστάν εξαιτίας των κακοσυντηρημένων δρόμων, των παλιών οχημάτων και των απρόσεκτων οδηγών.
Στις αρχές Ιουνίου είχε σημειωθεί στο νοτιοδυτικό Πακιστάν αντίστοιχο δυστύχημα όταν μικρό λεωφορείο έπεσε σε φαράγγι λόγω της υπερβολικής ταχύτητας είχε κοστίσει τη ζωή σε 22 επιβάτες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Πιθανή επικοινωνία Τραμπ – Nετανιάχου για την κατάσταση σε Γάζα – Ιράν
Οπρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σχεδιάζει να μιλήσει με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου,.
Αεροσκάφος με 282 επιβάτες εκκενώθηκε στο Ορλάντο λόγω πυρκαγιάς στον κινητήρα
Ο κινητήρας ενός αεροσκάφους της Delta Air Lines τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ ετοιμαζόταν να.
Bloomberg: Πιθανές συνομιλίες ΗΠΑ με Ουκρανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους την Τετάρτη
Συνομιλίες θα πραγματοποιήσει πιθανόν η Ουάσινγκτον, την Τετάρτη στο Λονδίνο, με Ουκρανούς και Ευρωπαίους.
Μεσίστιες οι σημαίες στις ΗΠΑ με εντολή Τραμπ σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.