

«Δεν μεταφέρουμε τα φορτηγά μας εδώ, εάν δεν έχουμε 30 εκατοστά πάγου. Εάν έχουμε 22 εκατοστά εδώ, κάτω από τα 30 εκατοστά πιο πέρα ή 25 εκατοστά σε άλλο σημείο, δεν λειτουργούμε. Μόνο εάν υπάρχει το ίδιο πάχος πάγου παντού», εξηγεί ο ΛαΡοσέλ, ο οποίος βγαίνει κάθε ημέρα για να μετρήσει το πάχος του πάγου.
Όχι χωρίς δυσκολίες.
«Ο πάγος γλιστράει. Πολλοί πιλότοι το λένε», λέει μία από τις υπεύθυνες της λειτουργίας του διαδρόμου, η Κάρολ Νιουόλα.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε πολλά σπίτια σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.