

Τραγικό θάνατο βρήκε μια κοπέλα μόλις 20 ετών, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπεσε από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου και σκοτώθηκε. Το περιστατικό συνέβη στο Παγκράτι το πρωί της Τρίτης (21.6.2022).
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε στο Παγκράτι.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις ενώ ερευνώνται οι λόγοι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η κοπέλα έχασε τη ζωή της.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μια εβδομάδα μια γυναίκα 36 ετών σκοτώθηκε με παρόμοιο τρόπο στο Παγκράτι, όταν έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου.
Σχετικά Νέα
Ελλάδα – Ιταλία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο πόλο
Η Εθνική πόλο έμαθε την αντίπαλο της στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης..
Μ. Σάκκαρη: «Στόχος μου να φτάσω όσο πιο μακριά στο φετινό Wimbledon»
Το εμπόδιο της Βικτόρια Τόμοβα αποδείχθηκε μικρό για την Μαρία Σάκκαρη με την 26χρονη.
Ρ. Πισπιρίγκου: Τα νέα στοιχεία που εντάχθηκαν στη δικογραφία για τους θανάτους των τριών παιδιών
Την Πέμπτη οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με εντολή εισαγγελέα, θα μεταβούν στις φυλακές.
Φωτιά κοντά στο πεδίο βολής της Κορίνθου
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή πεδίο βολής στην Κόρινθο. Σύμφωνα.