Παφίλης: Ισχυρό ΚΚΕ για να αλλάξουμε πορεία

Κάλεσμα σε αυτούς που την τελευταία στιγμή δίστασαν, να κάνουν το βήμα και να στηρίξουν το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές, απεύθυνε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό κανάλι «One TV».

Υπογράμμισε πως το δίλημμα των εκλογών είναι «αν θα συνεχίσουμε με αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ή αν θα κάνουμε ένα βήμα προς το ΚΚΕ, για να αλλάξουμε πορεία». Συμπλήρωσε πως με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ «θα πάρει θάρρος ο κόσμος και θα βγει μπροστά, θα ξεμπλοκαριστούν δυνάμεις».

Ο κ. Παφίλης ανέφερε πως το ΚΚΕ είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση και έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια. «Μελετούσαμε όχι τι έλεγε στα μπαλκόνια, αλλά στα σαλόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας τις δεσμεύσεις που είχε δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Τέξας, στο Λονδίνο και στη λίμνη Κόμο. «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την επιλογή να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το σύστημα και το έκανε», είπε. Επίσης, τόνισε πως «η σοσιαλδημοκρατία ήταν πάντα η χρυσή εφεδρεία του συστήματος».

 

Σχετικά Νέα