Π. Τατσόπουλος: Πώς σχολιάζει τους χειρισμούς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Λιγνάδη

Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής ανήρτησε δύο φωτογραφίες με τον Δημήτρη Λιγνάδη, εκ των οποίων στην πρώτη ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου φωτογραφίζεται με την νυν υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Στη δεύτερη, ο Δ. Λιγνάδης απαθανατίζεται δίπλα στη Λυδία Κονιόρδου.

«Στη μία από τις δύο φωτογραφίες βλέπετε μία υπουργό πολιτισμού να αγκαλιάζει έναν καταξιωμένο θεατράνθρωπο. Στην άλλη από τις δύο φωτογραφίες βλέπετε μία υπουργό πολιτισμού να συγκαλύπτει έναν αδίστακτο παιδεραστή. Διαλέξτε με ποια από τις δύο εκδοχές αισθάνεστε πιο άνετα και μη φορτώνετε σ’ εμάς την επιλογή», σχολιάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ σε άλλη ανάρτησή του αναφέρει:

«Επιτρέψτε μου να πω ότι, τόσο η δυσφημιστική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ -με τον “εκλεκτό του Μητσοτάκη”- όσο και η δυσφημιστική καμπάνια της ΝΔ -με τον “πρέσβη της Βενεζουέλας”- προκειμένου να μοστράρουν δεξιό ή αριστερό πρόσημο μπροστά από καθαρά σεξουαλικά εγκλήματα, απευθύνονται αποκλειστικά σε ηλίθιους πολίτες. Και συγγνώμη από τους ηλίθιους. Ευχαριστώ».

Σχετικά Νέα