

«Η Λοΐζου ήταν ενταγμένη μέσα στη χαζοχαρούμενη αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η μολότοφ είναι το ίδιο ακίνδυνη με το γιαούρτι», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ με δηλώσεις του σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και επισήμανε πως το κυβερνών κόμμα είναι ένα «αριστεροακροδεξιό σύμφυρμα, ένα υβρίδιο».
Αναφερόμενος στην Μυρσίνη Λοΐζου, χαρακτήρισε «μισαλλόδοξο» το λόγο της προσθέτοντας ότι «έφυγε για κάτι πολύ χειρότερο», έκανε λόγο για «επαίσχυντη» συμπεριφορά της τόσο όσον αφορά τα όσα είχε πει για τους νεκρούς από την τρομοκρατία όσο και για το γεγονός ότι εισέπραττε για 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της, ενώ αποκάλεσε «ανοησίες» τον ισχυρισμό περί λεκτικών ατοπημάτων εκ μέρους της Μυρσίνης Λοΐζου.
Σε σχέση με την απόφαση του να κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ δήλωσε ότι η πρόταση έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σημείωσε πως με τον εκλογικό νόμο το πραγματικό δίλημμα είναι «ή θα συνεργαστούμε με το πρώτο κόμμα που από όλες τις δημοσκοπήσεις είναι η Νέα Δημοκρατία και θα σχηματιστεί κυβέρνηση, ή θα συνεργαστούμε με το δεύτερο κόμμα – που πιθανότατα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – και δεν θα σχηματιστεί η κυβέρνηση».
Επίσης, ο κ. Τατσόπουλος είπε πως η Νέα Δημοκρατία «είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα» και πρόσθεσε πως «ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να κρατήσει ενωμένη τη ΝΔ».
Σχετικά Νέα
Κ. Πιερρακάκης: Σημαντικές επαφές στην Ουάσιγκτον
Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, προκειμένου να.
Στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου ο K. Μητσοτάκης
Στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου θα παραστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και η.
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.