Π. Σκουρλέτης: Παλιοί και έμπειροι στη «δημοσιογραφία»

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στα δημοσιεύματα που τον έφεραν να λέει στη χθεσινή συνέντευξή του στον Σκάι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 «ήμασταν νέοι και άπειροι». Πρόκειται για κατασκευή, αφού η φράση του Π. Σκουρλέτη ήταν: «Παρ’ όλο ότι αυτή η δύναμη δεν είχε μια προηγούμενη εμπειρία, μπόρεσε και ανταποκρίθηκε»

Αναλυτικά η δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη:

Με έκπληξη – αν και δεν θα έπρεπε – διάβασα σήμερα πανομοιότυπα ρεπορτάζ σε εφημερίδες όπως ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΤΑ ΝΕΑ και σε αρκετές ιστοσελίδες, σύμφωνα με τα οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μου, χθες, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απαντώντας στην ερώτηση για το αν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, είπα ότι «ήμασταν νέοι και άπειροι».

Η ακριβής φράση μου, ως απάντηση στην ερώτηση, ήταν: «παρ’ όλο ότι  αυτή η δύναμη δεν είχε μια προηγούμενη εμπειρία, μπόρεσε και ανταποκρίθηκε».

Είναι προφανής η διαφορά ανάμεσα στις δύο φράσεις, αλλά και η διαφορετική εντύπωση που προκαλούν. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί δεν ήθελαν να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας το 2015. Ωστόσο, ο λαός μας την ανέθεσε και ο ΣΥΡΙΖΑ  τίμησε τη λαϊκή εντολή.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης  με την ακριβή φράση:

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Π. Σκουρλέτη στον Σκάι:

Σχετικά Νέα