

Σφοδρά πυρά κατά του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης (16.11.2023) ο πρώην γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.
Για τη στάση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Σκουρλέτης είπες στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1:
«Ορθώς ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να τηρήσει μια ουδέτερη στάση κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου πρόεδρου του κόμματος, αλλά δεν την υποστήριξε αξιόπιστα όταν επέτρεψε στη μια πλευρά να χρησιμοποιεί το όνομά του».
Ακολούθως είπε ότι «ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση» και πρόσθεσε ότι «ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα».
Κατά τον κ. Σκουρλέτη, «ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του την περίοδο 2015 – 2019».
Ερωτηθείς εάν τα στελέχη του αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ιδρύσουν νέο κόμμα, ο ίδιος απάντησε ότι αυτό που προέχει είναι να γίνουν ουσιαστικές διεργασίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου, από όλους όσους τώρα ή και παλιότερα έχουν αποχωρήσει από το κόμμα.
Σχετικά με το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί ενός τέτοιου κόμματος, ο κ. Σκουρλέτης είπε: «Η ονοματολογία δεν είναι της παρούσης προέχει να βρούμε το στίγμα ενός τέτοιου χώρου».
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης των ασφαλισμένων υγείας με την ανοχή της κυβέρνησης στην ασύδοτη κερδοσκοπία
Κοινή δήλωσηέκαναν η Μιλένα Αποστολάκη, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών – υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Οικονομίας, και.
Σ.Κασσελάκης: «Δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης με την Πλεύση Ελευθερίας»
Εξηγήσεις για την πολιτική σύμπλευση με την Πλεύση Ελευθερίας για την υπόθεση των Τεμπών,.
Δ. Αναγνωστόπουλος: Μέσα στον Μάιο θα είναι έτοιμος ο προσωπικός αριθμός – Θα διορθώσει τυχόν λάθη στα μητρώα του καθενός
«Ο προσωπικός αριθμός δεν είναι ένας ακόμα αριθμός που βγαίνει για κάποια συγκεκριμένη χρήση..
Συνάντηση του ΥΠΕΝ Σ. Παπασταύρου με το μέλος του Κογκρέσου Αντιπρόεδρο της Υποεπιτροπής Ενέργειας, Randy Weber
Οι έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και η ενεργειακή ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου συζητήθηκαν.