Π. Σκουρλέτης: Νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών (Βίντεο)

«Με βάση την τάση στην κοινωνία και την πυκνότητα του πολιτικού χρόνου θεωρώ ότι πηγαίνουμε σε ένα πραγματικό ντέρμπι», τονίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τις ευρωεκλογές της Κυριακής.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Open tv, υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση η κοινωνική πολιτική εφαρμόζεται στη βάση μιας πραγματικής και σταθερής οικονομικής πολιτικής.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ωστόσο ότι οι ευρωεκλογές θα είναι «ένα πραγματικό ντέρμπι» «Με βάση την τάση στην κοινωνία και την πυκνότητα του πολιτικού χρόνου θεωρώ ότι πηγαίνουμε σε ένα πραγματικό ντέρμπι», τονίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τις ευρωεκλογές της Κυριακής. Ο ίδιος, μιλώντας στο Open tv, υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση η κοινωνική πολιτική εφαρμόζεται στη βάση μιας πραγματικής και σταθερής οικονομικής πολιτικής. «Τα μέτρα ελάφρυνσης δόθηκαν διότι βγήκαμε από τα προγράμματα τον περασμένο Αύγουστο. Αυτά δεν είναι παροχές» σημείωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απαντώντας στην αντιπολίτευση για τα περί προεκλογικών παροχών σημείωσε ότι «δείχνουν την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας τους». «Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι προς όφελος του ελληνικού λαού και της οικονομίας», σημείωσε ο Π.Σκουρλέτης αναφορικά με το πότε θα γίνουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές και στο κατά πόσο θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει μάλιστα ότι «από το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών θα προκύψει νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και επιβράβευση των πολιτικών της». «Θέλετε να μετατρέψετε την Υγεία σε εμπόρευμα», τόνισε απευθυνόμενος στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γ.Κύρτσο, ο Π.Σκουρλέτης προσθέτοντας ότι «2,5 εκατ. ανασφάλιστοι είναι καλοδεχούμενοι στο ΕΣΥ επί τον ημερών μας». «Τα μέτρα ελάφρυνσης δόθηκαν διότι βγήκαμε από τα προγράμματα τον περασμένο Αύγουστο. Αυτά δεν είναι παροχές» σημείωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απαντώντας στην αντιπολίτευση για τα περί προεκλογικών παροχών σημείωσε ότι «δείχνουν την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας τους».

«Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι προς όφελος του ελληνικού λαού και της οικονομίας», σημείωσε ο Π.Σκουρλέτης αναφορικά με το πότε θα γίνουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές και στο κατά πόσο θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει μάλιστα ότι «από το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών θα προκύψει νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και επιβράβευση των πολιτικών της».

«Θέλετε να μετατρέψετε την Υγεία σε εμπόρευμα», τόνισε απευθυνόμενος στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γ.Κύρτσο, ο Π.Σκουρλέτης προσθέτοντας ότι «2,5 εκατ. ανασφάλιστοι είναι καλοδεχούμενοι στο ΕΣΥ επί τον ημερών μας».

Πηγή: Αυγή

Σχετικά Νέα