

«Εντελώς αντίθετος» είναι στη συγχώνευση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ ο Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των χθεσινών (15.10.2023) επαναληπτικών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και τη νίκη του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων.
Μιλώντας στο Talk Radio 98.9, ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε για τα αποτελέσματα των επαναληπτικών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών ότι «το προφανές από τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, είναι ότι τα αποτελέσματα συνιστούν ένα ισχυρό χτύπημα στην κυβερνητική αλαζονεία και τους εκβιασμούς».
Ο κ. Σκουρλέτης εξήγησε μεταξύ άλλων ότι είναι υπέρ της συμμαχίας των προοδευτικών δυνάμεων, ωστόσο λέει κατηγορηματικό «όχι» στη συγχώνευσή τους.
«Είναι άλλο η συγκρότηση αριστερών και προοδευτικών συμμαχιών, και άλλο η συγχώνευση και μετάλλαξη της Αριστεράς σε έναν ενιαίο φορέα με την Κεντροαριστερά. Απέναντι σε αυτήν την άποψη είμαι εντελώς αντίθετος», απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης, κληθείς να σχολιάσεις τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, μετά τη νίκη του Χάρη Δούκα.
«Αν το ζητούμενο είναι να διαμορφωθούν οι όροι μιας εναλλακτικής, μελλοντικής διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ, αυτό θέλει προϋποθέσεις και όρους, είναι κάτι που στις προηγούμενες εκλογές δεν πετύχαμε», συμπλήρωσε ο Πάνος Σκουρλέτης και δήλωσε ότι «από τότε που δώσαμε στη διεύρυνση του χώρου μας, την προοπτική της εγκατάλειψης της Αριστεράς, άρχισε η συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ».
«Είχαμε μια μεγάλη αποχή, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε, είναι μια πολιτική κρίση. Από κει και πέρα υπήρξε ένα αντικυβερνητικό μήνυμα, παρ’ όλα αυτά είχαμε σε πολλές περιοχές συσπείρωση», σημείωσε επίσης ο κ. Σκουρλέτης.
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης των ασφαλισμένων υγείας με την ανοχή της κυβέρνησης στην ασύδοτη κερδοσκοπία
Κοινή δήλωσηέκαναν η Μιλένα Αποστολάκη, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών – υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Οικονομίας, και.
Σ.Κασσελάκης: «Δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης με την Πλεύση Ελευθερίας»
Εξηγήσεις για την πολιτική σύμπλευση με την Πλεύση Ελευθερίας για την υπόθεση των Τεμπών,.
Δ. Αναγνωστόπουλος: Μέσα στον Μάιο θα είναι έτοιμος ο προσωπικός αριθμός – Θα διορθώσει τυχόν λάθη στα μητρώα του καθενός
«Ο προσωπικός αριθμός δεν είναι ένας ακόμα αριθμός που βγαίνει για κάποια συγκεκριμένη χρήση..
Συνάντηση του ΥΠΕΝ Σ. Παπασταύρου με το μέλος του Κογκρέσου Αντιπρόεδρο της Υποεπιτροπής Ενέργειας, Randy Weber
Οι έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και η ενεργειακή ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου συζητήθηκαν.