

Η Σουηδία και η Φινλανδία θα παραστούν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη τον επόμενο μήνα, δήλωσε την Τρίτη ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσες κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.
Η Φινλανδία και η Σουηδία δήλωσαν ότι παρακινήθηκαν να ενταχθούν στον Οργανισμό Βορειοατλαντικής Συνθήκης από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, αντιστρέφοντας γενιές στρατιωτικής ουδετερότητας για να επιφέρει τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ευρωπαϊκή ασφάλεια εδώ και δεκαετίες. Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις 28-30 Ιουνίου.
Σχετικά Νέα
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.
Νιγηρία: Νεκροί τέσσερις στρατιώτες από επίθεση τζιχαντιστών
Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια επίθεσης τζιχαντιστών εναντίον στρατιωτικής βάσης.
Ινδία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από κατανάλωση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 εισήχθησαν σε νοσοκομεία στο.
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: «Θα αναλάβετε δράση για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;»
«Θα αναλάβετε δράση με αποφασιστικό τρόπο για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;», ήταν.