Π. Πολάκης σε Γρ. Γεροτζιάφα: Είχα μάθει πόσο γελοίος είσαι αλλά εσύ σπας ταμεία

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε σε πολύ καυστικό ύφος στον Γρηγόρη Γεροτζιάφα, στρέφοντας τα βέλη του και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, τροφοδοτώντας εκ νέου την κόντρα των δύο ανδρών.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε εκ νέου τα βέλη του εναντίον του καθηγητή Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, που έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εμμέσως τα έβαλε και με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται πως η κόντρα τους ξεκίνησε προ ημερών όταν ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το εμβόλιο της AstraZeneca, που πρόσφατα αποσύρθηκε από το εμπόριο, κατηγόρησε ευθέως τον Παύλο Πολάκη ως «φασίστα» και ότι διακατέχεται από «τραμπικό φασισμό», επειδή διασπείρει αντιεμβολιαστικές αντιλήψεις.

Ο κ. Πολάκης απάντησε στην ίδια εκπομπή, κατηγορώντας τον κ. Γεροτζιάφα για «απερίγραπτη μπουρδολογία», άφησε αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζε ότι «ο εμβολιασμός είναι πράξη αλληλεγγύης» και υποστήριξε ότι το εργαστήριο του κ. Γεροτζιάφα στη Σορβόννη χρηματοδοτείται από την Pfizer.

Ο κ. Γεροτζιάφας απάντησε με άρθρο του σε ιστοσελίδα, επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «τραμπικός» για τον Παύλο Πολάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι «απαξιώνει θεσμούς και πρόσωπα και διασπείρει την σύγχυση στους πολίτες, δημιουργώντας διαρκώς κρίση εμπιστοσύνης».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναδημοσιεύοντας στο X το θέμα προέβαλε την άποψη Γεροτζιάφα: «Νέα επίθεση Γεροτζιάφα σε Πολάκη: Ο πιο ”τραμπικός” πολιτικός διασπείρει την σύγχυση, το παίζει και grande αριστερός».

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει στον Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά του Γρηγόρη Γεροτζιάφα με ειρωνείες για το πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές, για να σχολιάσει: «Έχεις καταλάβει πως όσο παινεύεις τον Γεροτζιάφα τού κάνεις την πολιτική κηδεία, έτσι;».

Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτησή του κατά του Γρηγόρη Γεροτζιάφα:

«Γεροτζιάφα, διάβασα την απάντησή σου. Είχα μάθει από κάποιους συνοδοιπόρους σου πόσο γελοίος ήσουν από το πανεπιστήμιο, αλλά τελικά εσύ παιδάκι μου σπας ταμεία. Αντί άλλης απάντησης (γιατί δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί σου άλλο) σου βάζω αυτό που έγραψα στον Άδωνη που κοινοποιείτο άρθρο σου και σε παινεύει! Γι’ αυτό σου λέω: πάρε τα βουνά, δεν σε παίζει ο κόσμος, σου το έδειξε το Μάη και τον Ιούνη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα