Π. Πολάκης: Η ΝΔ βγήκε στην εξουσία για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα που αποκαλύψαμε

Τρεις δουλειές έχει ως στόχο να κάνει η ΝΔ τώρα που βρίσκεται στην κυβέρνηση σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.

«Η ΝΔ βγήκε για να κάνει τρία πράγματα. Να δώσει την επικουρική ιδιωτική ασφάλιση στους ιδιώτες, πουλώντας παράλληλα μερικά φιλέτα του Δημοσίου ακόμα, όπως η ΔΕΗ, αλλά και να πάρει τα 10-15 δισ. ευρώ από το πλεόνασμα που φτιάξαμε με τις θυσίες του ελληνικού λαού, για να «σώσει» ξανά τις τράπεζες, για να δώσει δανεικά και αγύριστα σε 5.000 – 10.000 κολλητούς επιχειρηματίες. Η τρίτη δουλειά είναι να κουκουλώσει τα σκάνδαλα που φέραμε στη φόρα και στείλαμε στη δικαιοσύνη» τόνισε ο Π. Πολάκης μιλώντας Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη.

Ο Π. Πολάκης σημείωσε ότι ο λαός με το σχεδόν 32% των εκλογών έδωσε μία ευκαιρία τον ΣΥΡΙΖΑ. «Μας είπε “σοβαρευτείτε και εδώ είμαστε ξανά”» ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με το ποσοστό της ΝΔ, επισήμανε ότι αυτό ήρθε όχι μόνο της τεράστιας «γαλάζιας» υπεροπλίας στα ΜΜΕ τα οποία «διαστρέβλωναν και στοχοποιούσαν, αλλά και γιατί σε κάποιος τομείς δεν κάναμε κάποια πράγματα ή κάναμε λάθος επιλογές».

Σχετικά Νέα