Π. Πολάκης για τις επόμενες εκλογές: «Μόνοι μας και όλοι τους

Ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, δίνει τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει αρχικά «Μόνοι μας και όλοι τους» δίνοντας το στίγμα για την τακτική που θα ακολουθήσει το επόμενη διάστημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ενώ, όπως γράφει χρειάζεται «συσπείρωση-ξεκάθαρο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις κοινωνικές ανάγκες», με σκοπό να «γυρίσουν τα παιδιά μας από το εξωτερικό». Τέλος, κλείνει γράφοντας ξεκάθαρα: «Αυτή είναι η γραμμή για τις επόμενες εκλογές που θα είναι ΑΛΛΕΣ εκλογές!!».

 

Δείτε την ανάρτηση:

 

παυλος πολακης, συριζα, επομενες εκλογεσ, εκλογεσ 25 Ιουνιου

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!

Τέλος .

Συσπείρωση-ξεκάθαρο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις κοινωνικές ανάγκες με βαθειες θεσμικές αλλαγες στο κράτος και στη δικαιοσύνη-σύγκρουση με τη διαπλοκή για αναδιανομή πλούτου υπέρ των μισθωτών και των μικρομεσαίων ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!

Αυτή είναι η γραμμή για τις επόμενες εκλογές που θα είναι ΑΛΛΕΣ εκλογές!!

«Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μου σε όσους στήριξαν το Συριζα-ΠΣ και εξέλεξαν και μένα βουλευτη Χανιων ξανά. Η συνολική ήττα είναι βαρειά. Χρειάζονται γρήγορες κινήσεις, ιδεολογικό-πολιτικό και οργανωτικο ξεκαθάρισμα και συνολική ανασυγκρότηση για να προχωρήσουμε. Θα το κάνουμε με αποφασιστικότητα»», ήταν το σχόλιο του Παύλου Πολάκη αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα