

Φερόμενο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ είναι ο άνθρωπος που έκανε τη «δουλειά» με τις μάσκες στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδας, σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του Παύλου Πολάκη.
Ολόκληρη η ανάρτηση του έχει ως εξής:
ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ …. το σκάνδαλο της 6ης ΥΠΕ ….
Ο άνθρωπος που έκανε τη σύσταση και είναι ο τωρινός εκπρόσωπος της κυπριακής εταιρείας RAFFREY INVESTMENTS LTD που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της μονομετοχικής ΙΚΕ EUROSUP που πήρε τη δουλειά με τις στολές των 18,6 ευρώ τη μια από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ ….
ειναι το μέλος της της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ κύριος Πετουσης Σπυρίδων (φωτό 1,2)
Λεπτομέρειες στις φωτό 3,4 από ανάρτηση του κυρίου Αλεξη Ασλάνη!!!
…κι έρχονται κι άλλα ….
ΥΓ Όσο και να το θάβουν τα καλοταϊσμένα σας ΜΜΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ, για την «Πατρινή Κόζα Νόστρα»!!!!
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ν. Ανδρουλάκης: «Πρέπει να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και στους μάχιμους πυροσβέστες»
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.