

Τα όσα έγιναν στο 4ημερο, θυελλώδες συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο – και τις εκλογές που τελικά δεν θα γίνουν – σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
“Δεν υπήρχε στην πραγματικότητα πολιτικός αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη, το γάντι δεν σηκώθηκε ποτέ, επομένως δεν υπήρχε πραγματικός λόγος να πάμε σε εκλογές” δήλωσε ο βουλευτής, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Ολγας Γεροβασίλη.
Απαντώντας σε σχόλια περί διχασμού και αμφισβήτησης στο κόμμα, ο Πέτρος Παππάς δήλωσε: “Η ιδεολογική ομογένεια του ΣΥΡΙΖΑ -τόσο της κοινοβουλευτικής ομάδας όσο και του κόσμου του κόμματος – είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με αυτή που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία, όπου αμφισβητούνται κεντρικές πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη”.
“Το κόμμα πρέπει να αλλάξει ριζικά, αυτή είναι η αγωνία του κόσμου, μία νέα παράταξη, όχι ένας νέος πρόεδρος” τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Κ. Μητσοτάκης για το νέο Πάπα: Η ηγεσία σας έρχεται σε μια εποχή που ο κόσμος αντιμετωπίζει βαθιές προκλήσεις αλλά και μεγάλες ευκαιρίες
Συγχαρητήρια στον Πάπα Λέων ΙΔ’ απηύθυνε μέσω της πλατφόρμας X ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης..
ΥΠΕΞ: H συμφωνία για το Δίκαιο της Θάλασσας, μεγάλο βήμα για διασφάλιση της προστασίας και της αειφόρου χρήσης της βιοποικιλότητας
«Σήμερα, η Βουλή των Ελλήνων κύρωσε τη Συμφωνία υπό τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στις 19 Ιουνίου η συζήτηση για τα Τέμπη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Την Πέμπτη, 19 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας), θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση.
Η Βουλή των Ελλήνων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, που είναι η 8η.