Π. Μαρινάκης: Καμία περίπτωση να ενταχθούν στη ΝΔ οι ανεξάρτητοι βουλευτές των Σπαρτιατών

Κατηγορηματικά αρνήθηκε το ενδεχόμενο να ενταχθούν στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας οι δύο βουλευτές των Σπαρτιατών που ανεξαρτητοποιήθηκαν σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές των Σπαρτιατών», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ΕΡΤ.

«Όταν σκοτώνεται μία νέα κοπέλα, ένας άνθρωπος έξω, κοντά – ακριβείς συνθήκες θα αποτυπώσει η έρευνα – από ένα Αστυνομικό Τμήμα δεν μπορεί να πει κανείς ότι κάτι πήγε καλά», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

«Δεν μπορούμε a priori να πυροβολούμε κάποιον, δεν είμαστε εμείς αυτοί που κάνουμε την έρευνα. (…) Δεν είμαι βέβαιος ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο. Έπρεπε να γίνουν πολλά παραπάνω ώστε να μην δολοφονηθεί αυτή η κοπέλα», πρόσθεσε.

«Στους Αγίους Αναργύρους έγινε μία τραγωδία, μια γυναικοκτονία» συνέχισε ο κ. Μαρινάκης.

«Θα ήμασταν πολιτικοί απατεώνες αν λέγαμε ότι θα εξαφανίσουμε φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας» αλλά έχουν ληφθεί πολλά μέτρα για την αντιμετώπισή της.

Σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά γύρω από την υπόθεση αυτή». Διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε αρνηθεί κανένα αίτημα για προανακριτική επιτροπή»

Αναφορικά με το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Είναι ένα συνέδριο με τρεις βασικούς στόχους: Είναι ένα ιστορικό συνέδριο, άρα συνέδριο μνήμης των 50 ετών, ένα συνέδριο συσπείρωσης, ενότητας και τρίτον είναι για την έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα