Π.Μαρινάκης: Η ψήφος της 25ης Ιουνίου δεν είναι κομματική -Είναι για μια πιο ισχυρή Ελλάδα

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκη, ξεκαθάρισε ότι η αυτοδυναμία δεν είναι δεδομένη και οι κάλπες θα είναι άδειες, ενώ κάλεσε τους πολίτες να διαβάσουν το πρόγραμμα της ΝΔ και να την ψηφίσουν για μια πιο ισχυρή Ελλάδα.

Μαρινάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε έννοια στον όρο προοδευτική πολιτική
Αναλυτικά ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε «Ο Μητσοτάκης ήταν είναι και θα είναι δίπλα στους πολίτες. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Το αποτέλεσμα που ήρθε -και ελπίζουμε αυτό που θα έρθει- μας έδειξε τι είναι ο υγιείς πατριωτισμός. Την ώρα που μας πετροβολούσαν οι άλλοι, εμείς δίναμε μάχες. Παρουσιάσαμε ένα σχέδιο συγκεκριμένο για μια ισχυρή Ελλάδα. Όταν κάποιοι ειρωνεύονται τα επιδόματα, τι κάνουν; Ειρωνεύονται την ενίσχυση του κράτους στο μισθό. Αυτά τα χρήματα που ήρθαν για την πανδημία, δεν επιβάρυναν το κράτος.

Ο Μητσοτάκης έδωσε έννοια στον όρο προοδευτική πολιτική. Θα συνεχίζουμε να αυξάνουμε τους μισθούς, θα μειώσουμε τις φορολογίες. Στήριξη στους ΑμεΑ, στους αγρότες».

«Δεν έγιναν όλοι αυτοί ξαφνικά νεοδημοκράτες»
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της πρώτης εκλογικής μάχης, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Δεν έγιναν όλοι αυτοί ξαφνικά νεοδημοκράτες. Είδαν την πραγματικότητα που δεν είδε η αντιπολίτευση. Ότι σε όλα αυτά που περάσαμε υπήρχε ένας πρωθυπουργός που έδωσε μάχες και κράτησε ισχυρή τη χώρα.

Τώρα έχουμε μποστά μας τις πιο κρίσιμες εκλογές. Η αυτοδυναμία δεν είναι δεδομένη. Είχαμε σημαντικό αποτέλεσμα αλλά οι κάλπες θα είναι άδειες. Τίποτα δεν συμπαρασύρεται από το προηγούμενο αποτέλεσμα. Έχουμε παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που αρχικά έχει επικυρωθεί από τους πολίτες. Δεν θα ασχοληθούμε με το τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε μπροστά. Παραδεχθήκαμε τα λάθη μας. Είχαμε αντιπάλους που αμφισβητούσαν ότι είχαμε κάνει και το αποτέλεσμα απέδειξε ότι όταν έξω είναι μέρα, είναι μέρα».

Για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε: «Η ψήφος της 25ης Ιουνίου, δεν είναι κομματική. Είναι μια ψήφος για να λυθούν και άλλες εκκρεμότητες, για να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή. Θέλουμε να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ και θα το κάνουμε, θέλουμε να πάμε τον μέσο μισθό στα 1500 ευρώ, και θα το κάνουμε, θέλουμε να μειώσουμε και άλλο τους μισθούς, όπως τον φόρο επιτηδεύματος. Σε κάθε κρίση που μπορεί να παρουσιαστεί, η κυβέρνηση θα είναι δίπλα.

Μια σημαντική διαφορά του Μητσοτάκη με τους αντιπάλους του είναι ότι δεν θυμηθήκαμε τους πολίτες μόνο προεκλογικά. Ποτέ μα ποτέ δεν κλειστήκαμε στα γραφεία μας. Και τώρα θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε αυτό τον μήνα η αντιπολίτευση επιτέθηκε σε όσους ψήφισαν τη ΝΔ.

Καλώ το σύνολο των πολιτών να διαβάσουν το πρόγραμμά μας και να συμπορευτούν για μια καλύτερη Ελλάδα. Για να δώσουμε περισσότερες δουλειές στα νέα παιδιά, καλύτερους μισθούς σε όλους και μια πιο ισχυρή Ελλάδα».