

Ο Παν. Λαφαζάνης μιλώντας από την Αχαγιά της Αχαΐας που περιόδευσε σήμερα, έκανε την παρακάτω δήλωση για την υπουργοποίηση του Θαν. Θεοχαρόπουλου:
“Ο Αλ. Τσίπρας και ο νέος υπουργός του, Θαν. Θεοχαρόπουλος, αξίζουν εκατό τοις εκατό το βραβείο Γκίνες του αμοραλισμού και της καρεκλοθηρίας.
Ο Αλ. Τσίπρας με την υπουργοποίηση του Θαν. Θεοχαρόπουλου και τις διαχρονικές στάσεις απεριόριστης θεσιθηρίας, πολιτικού παρεμπορίου, συναλλαγής και ιδιοτέλειας που επιδεικνύουν και οι δύο, δεν απογύμνωσαν μόνο τους ίδιους και ό,τι ακόμα αντιπροσωπεύουν, αλλά και επιβεβαιώνουν την απόλυτη φαυλότητα και παρακμή, στην οποία εξωθούν τον τόπο μια ξεπουλημένη μνημονιακή πολιτική τάξη και οι ακροδεξιές αποφύσεις του συστήματος.
Μόνη ελπίδα που απομένει για τη χώρα είναι η πολιτική, αξιακή και κινηματική αφύπνιση του ελληνικού λαού για μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή με πρώτη μεγάλη ανατρεπτική κίνηση την αντισυστημική ψήφο στις 26 Μαΐου και την επιλογή του ψηφοδελτίου “Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.