

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, εν μέσω του «εμφυλίου» που μαίνεται στο κόμμα, γνωστοποίησε ότι θα ψηφίσει την Έφη Αχτσιόγλου την ερχόμενη Κυριακή (24/09), στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.
Με ανάρτησή του στο Twitter, διευκρίνισε πως «στη δική μου χαραγμένη Αριστερά, κανείς δεν χρειάζεται καθοδήγηση, ειδικά στην ανάδειξη ηγεσίας. Όμως σ’ αυτό το ιστορικό σταυροδρόμι, οφείλω να πάρω θέση ως απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τίποτα περισσότερο».
Ο Πέτρος Κόκκαλης συμπλήρωσε στη συνέχεια πως, μεταξύ των Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανου Κασσελάκη, θα επιλέξει και θα ψηφίσε την πρώτη ως την επόμενη πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η ανάρτησή του:
«Στη δική μου χαραγμένη αριστερά κανείς δεν χρειάζεται καθοδήγηση, ειδικά στην ανάδειξη ηγεσίας.
Όμως, σε αυτό το ιστορικό σταυροδρόμι για την δημοκρατική παράταξη οφείλω να πάρω θέση ως απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ τίποτα περισσότερο.
Θα ψηφίσω Έφη Αχτσιόγλου και γράμματα γνωρίζω».
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.