Π. Γερουλάνος: Οι ηττημένοι θα σεβαστούν τη διαδικασία και θα στηρίξουν τον νικητή

Δεν θέλησε να τοποθετηθεί στον ΣΚΑΪ το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος για το τι θα πράξει σε περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ερωτηθείς για το αν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του σε περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου όντως κατέλθει στη διεκδίκηση της ηγεσίας, απάντησε «και πάλι είναι ένα υποθετικό σενάριο, και εγώ δε θέλω να μπω σε τέτοια κουβέντα… Επιμένω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε σήμερα είναι να μιλάμε για τα θέματα που αφορούν τον κόσμο» και όχι «πώς κυνηγά ο ένας την καρέκλα του άλλου».

Ερωτηθείς για τη συνάντησή του με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό απάντησε ότι «είναι σαφές ότι προβληματίζει τον κ. Παπανδρέου το μέλλον της παράταξης, και θέλει να βεβαιωθεί ότι αυτά που κτίζονται τώρα είναι εγγύηση ώστε να πάμε μπροστά». Είναι είπε, μια εύλογη αγωνία σε μια εσωκομματική διαδικασία, οποιαδήποτε συζήτηση τέτοιου τύπου είναι καλή για το κόμμα.

Εγγυητής των διαδικασιών ο Γ. Παπανδρέου

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε πως Γ. Παπανδρέου είναι εγγυητής των διαδικασιών και της πορείας του κόμματος, όλα τα αλλά είναι υποθετικά σενάρια και όσο ασχολούμαστε με αυτά δεν ασχολούμαστε με θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Πρόσθεσε «δεν ξέρω τι απήχηση έχει στους πολίτες ο Παπανδρέου, έχει κόσμο που τον ακούει στα κοινωνικά μέσα. Θεωρώ δεδομένο ότι οι ηττημένοι θα σεβαστούν την εκλογική διαδικασία και θα στηρίξουν τον νικητή».

Για το θέμα των συνεργασιών ο κ. Γερουλάνος σχολίασε ότι «για να αποσυγκεντρώσουμε τον πλούτο που είναι συγκεντρωμένος σε λίγα χέρια, πρέπει να αποσυγκεντρώσουμε την εξουσία με σοβαρές διοικητικές δομές στη χώρα μας». «Με όποιον ασπαστεί το πρόγραμμά μας θα κάτσουμε να συζητήσουμε τι κοινά έχουμε και τι διάφορες… σε βάση θέσεων μπορείς να συζητήσεις οποιαδήποτε συνεργασία» διευκρίνισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα