

Για τη στάση που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, μίλησε ο βουλευτής του, Παύλος Χρηστίδης.
«Το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι ένα πρόσωπο συνθετικό με εθνικά χαρακτηριστικά, που πρέπει να εκφράζει όλους τους Έλληνες πολίτες και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», είπε μιλώντας στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ.
«Εμείς περιμένουμε να δούμε την πρόταση του κυρίου Μητσοτάκη», τόνισε σχετικά, ενώ στην ερώτηση των δημοσιογράφων «εσείς την κυρία Σακελλαροπούλου θα την ξαναψηφίζατε;», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε:
«Εφόσον ήταν η πρόταση του κυρίου Μητσοτάκη, θα την ξαναψηφίζαμε. Είναι ένα πρόσωπο, το οποίο το έχουμε πει επανειλημμένως, ότι θεωρούμε ότι έχει μια αξιόλογη πορεία, το οποίο είναι κάτι που το έχει εκφράσει και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εάν δεν προτείνει την κυρία Σακελλαροπούλου, αυτό θα οφείλεται προφανώς σε εσωτερικά του θέματα και θα πρέπει να πει δημόσια, τι είναι αυτό που χρεώνει και τον οδηγεί στον να μην ανανεώσει τη θητεία της κυρίας Σακελλαροπούλου».
Σχετικά Νέα
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.